Scheepjes Studio Pack Catona

€ 87,50
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Scheepjes presenteert de Studio Pack, de musthave tool voor iedere creatieveling. Of je nu graag ontwerpt aan je bureau of lekker relaxed op je eigen bank: de Scheepjes Studio Pack maakt het je gemakkelijk!

De 2 magneetborden in het pakket, een groot bord dat je aan de muur kunt bevestigen en een kleiner bord dat je handig op schoot kunt houden, zijn de perfecte basis voor een moodboard! Door het bijgeleverde magnetisch tape op de achterzijde van de Catona-kleurstaaltjes te plakken, plaats je deze eenvoudig op je moodboard en kun je eindeloos diverse kleurcombinaties uitproberen. De overige staaltjes bewaar je in het leuke en handige Scheepjes-blikje. Dankzij de bijgevoegde magnetische clips worden ook je proeflapjes en andere leuke kleinigheden onderdeel van je inspiratiebord. Bovendien bevat de Studio Pack een Catona Colour Pack, met 10 grams bolletjes van alle 109 kleuren.

De Studio Pack met Scheepjes Catona bevat dus alles om een geweldige start te maken met een nieuw project. De luxe verpakking maakt het geheel helemaal af en zo is de Studio Pack een feestje om uit te pakken!


De inhoud op een rijtje:

  • 2 magneetborden: één groot bord van 70 x 40cm en één klein bord van 40 x 30cm
  • 1 Scheepjes Catona Colour Pack met daarin alle 109 kleuren x 10 grams bolletjes
  • 1 x 109 strips met Scheepjes Catona kleurstaaltjes
  • Magnetische tape
  • 10 magneetclips
  • 1 Scheepjes blikje, voor het opbergen van de niet gebruikte kleurstrips