Over Handmade by Mandy

Mijn naam is Mandy van Zundert, eigenaresse van Handmade by Mandy. Handmade by Mandy is ontstaan vanuit mijn hobby haken en breien. Al langere tijd haak en brei ik allerlei producten, variƫrend van knuffels tot dekens. Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik ook op bestelling producten maakte. Van af en toe iets op bestelling maken groeide uit tot regelmatig iets op bestelling maken. Hierdoor groeide het idee om meer met mijn hobby te gaan doen.

Naast het haken en breien zelf vind ik het ook leuk om over de producten te praten en mensen te helpen bij het kiezen van het product, zoals de brei-/haaknaalden en het garen, of juist het helpen bij het vinden van een leuk patroon. Vanuit daar is het idee ontstaan om een webshop te openen waar niet alleen de materialen voor het maken van een product te vinden zijn, maar waar het ook mogelijk is om een handgemaakt product te bestellen, bijvoorbeeld wanneer je zelf niet kan haken of breien, of te weinig tijd hiervoor hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om gepersonaliseerde producten te bestellen, bijvoorbeeld een bepaalde knuffel in een andere kleur, of juist iets totaal anders. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik help jullie hier graag bij.

Heeft u vragen, of bent u naar iets specifieks op zoek, vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

KVK: 77414454