Uiltje (paars)

€ 3,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De stekenmarkeerder is met de hand gemaakt door kleine kraaltjes stuk voor stuk aan elkaar te naaien. Door de grotere clip zijn deze stekenmarkeerders voor verschillende projecten te gebruiken, ze zijn bijvoorbeeld te gebruiken (zoals de naam zegt) als stekenmarkeerder in zowel je haak- als breiwerk, als progress keeper (soms werkt het erg motiverend om m.b.v. een progress keeper te zien hoe ver je bijvoorbeeld die dag bent gekomen), maar ook als stekenmarkeerder op je breinaald.


Ondanks dat de stekenmarkeerders erg duurzaam zijn, zijn de kralen gemaakt van glas. Deze kunnen wel tegen een stootje, maar wanneer je heel ruw met je stekenmarkeerders omgaat, bestaat er de kans dat er een kraal kapot gaat. Zelf heb ik dit nog nooit meegemaakt.


Product uitverkocht, of je wilt hem in een andere kleur? Neem contact op!


Let op! Deze stekenmarkeerders passen uiteraard door de brievenbus, maar de webshop berekend automatisch pakketpost voor verzending. Wanneer je een bestelling plaatst en de bestelling past door de brievenbus, zal ik je een gecorrigeerd betaalverzoek sturen. Betaal bij foutieve verzendkosten dus nog niet tot je bericht hebt ontvangen.