Chiaogoo Verwisselbare Breipunten 8cm - 2,5mm

€ 12,75
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De ChiaoGoo TWIST verwisselbare breinaaldpunten werken perfect in combinatie met de kabels van TWIST en SPIN en met de ChiaoGoo kabelconnectoren en eindstoppers. Een zeer praktische selectie breinaalden, waarmee u eenvoudig verschillende breipunten, kabels en accessoires met elkaar kunt combineren zodat u de perfecte rondbreinaald creëert voor uw volgende project! Deze selectie breinaaldpunten is gemaakt van duurzaam chirurgisch roestvrij staal en heeft nauwkeurig toelopende punten, een lichtgewicht en holle naald en permanent gegraveerde naaldafmetingen. Elke naaldpunt meet 8cm. Ideaal voor het breien van kantpatronen. Verkrijgbaar in de maten 1.50-5.00mm.


Algemene informatie die van toepassing is op alle ChiaoGoo-verwisselbare onderdelen

De TWIST- en SPIN-producten hebben dezelfde schroefmaten, waardoor ze compatibel met elkaar zijn. Bij alle breipunten en kabels is de betreffende schroefmaat ingebrand met een laser. M = MINI, geldt voor maten 1.50-2.50mm (punten van 5cm, 8cm, 10cm en 13cm)

  • S = klein, geldt voor maten 2.75-5.00mm (punten van 10cm en 13cm) L = groot, geldt voor maten van 5.50-10.00mm (punten van 10cm en 13cm)De reeks MINI is niet compatibel met de standaard S- en L-schroefmaten en daarom hebben alle MINI-naaldpunten een MINI-kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI-punten van 10cm en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI-kabels van 13cm of 15cm. Deze kunnen eenvoudig worden aangesloten door middel van een MINI-kabelconnector om de kabellengte dienovereenkomstig te verlengen. ChiaoGoo biedt ook adapters waarmee producten met de schroefmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.Uitzondering: de ChiaoGoo Shorties MINI sets bevatten naaldpunten van 2.75-3.25mm die allemaal dezelfde MINI schroefmaat hebben.